Okulumuz 23. Tiyatro Şenliğine "TÖRE" İle Katılıyor...(26 Mayıs 2008)

ADANA Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin birlikte  düzenlediği 23. liselerarası tiyatro şenliğine okulumuz Turgut ÖZAKMAN'nın "TÖRE" isimli oyunuyla katılacaktır.
26 Lisenin katıldığı şenlikte tek özel okul olmanın sorumluluğu ile okulumuz çalışmalarını son aşamaya getirmiştir.
Okul müdürü Ö.Taşkın ALTUNBAŞ "Öğrencilerimiz Seyhan Kültür Merkezinden Mehmet AVCI yönetiminde ve Flaş Tv'den fıkralarla Türkiye'den tanıdığımız Selim ÖRDEM'in katkılarıyla 8 aydır bu oyuna hazırlanıyorlar; onlara güvenim tam, öğrencilerimle gurur duyuyorum" dedi.
28 Mayıs 2008 Çarşamba günü saat 20:30'da Büyükşenir Belediyesi Tiyatro Salonunda sergilenecek oyuna tüm büyüklerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz davet etmiş olup, katılmaları beklenmektedir.