23.Liselerarası Tiyatro Şenliği'nde Özel Ortadoğu Lisesi "TÖRE" yi Oynadı...(28 Mayıs 2008)Adana Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’ nin birlikte düzenlediği 23. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde Özel Ortadoğu Lisesi Turgut ÖZAKMAN’ ın "TÖRE” isimli oyununu başarıyla sergiledi.
Yönetmenliğini Seyhan Kültür Merkezi’nden Mehmet AVCI, yönetmen yardımcılığını "Fıkralarla Türkiye” programından tanıdığımız Selim ÖRDEM’in yaptığı oyun; İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur BÜYÜKFIRAT, Okul Kurucusu Gönül DEĞİRMENCİ ile ailesi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler tarafından tamamı dolu Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda ilgi ile izlendi.
Oyun bitiminde Okul Müdürü Ö.Taşkın ALTUNBAŞ teşekkür konuşması yaptı. Okul Müdürü’nün çağrısıyla sahneye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur BÜYÜKFIRAT izleyicilerin ayakta alkışlarıyla emeği geçenleri tebrik edip, başarılarının devamını diledi.