Ortadoğu,Kapadokya'da-Erciyes'te...(15 Mart 2009)

Kafile başkanlığını Okul Müdürümüz Ö.Taşkın ALTUNBAŞ’ın yaptığı okulumuz; Müdür Yardımcısı Leyla ŞAHİN, İngilizce Öğretmenleri Nermin ARIKAN, Didem EKMEKÇİ, Sınıf Öğretmeni Gülseren ALTUĞ, Öğrenci Velileri, Kurucumuz Gönül DEĞİRMENCİ ve İstekli Öğrencilerimizle 14-15 Mart 2009 Cumartesi-Pazar günü önce Erciyes’e çıktı, ardından Kapadokya’yı gezdi.
       14 Mart Cumartesi günü sabah yola çıkan kafilemiz öğle saatlerinde Erciyes’e vardı. Erciyes’de Sucuk- Ekmek partisinden sonra kar üzerinde snowboard, kayak ve kızaklarla akşama kadar eğlenen kafilemiz akşam beş yıldızlı Vera Kaymaklı Otele vardı. Otelde akşam yemeği ve eğlencenin ardından dinlenen kafilemiz, ertesi gün sabah Kapadokya’ya hareket etti.
       Kaymaklı Yer Altı Şehri, Göreme Açık Hava Müzesi, Orta Hisar, Paşabağları  St. Simeon İbadet Merkezi, Uçhisar Kalesi, Peri Bacalarını gezdikten sonra Avanos Onix ve çanak-çömlek atölyelerinde mola verildi. Bu atölyelerde imalat aşamalarını uygulamalı gören kafilemiz, Güvercinlik Vadisinde öğle yemeği yedikten sonra Adana’ya doğru yola çıktı.
       Yolda Kar, Yağmur,Güneş ile beraber dört mevsimi yaşayan kafilemiz; otobüste çalan müzik eşliğinde güle oynaya akşam Adana’ya geldi.
       Fazla söze gerek yok, gerisi fotoğraf köşemizde…