GENÇLERİMİZ BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADI...(19 Mayıs 2018)

Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları  öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı.

Günün anlamını belirten yazılar ve okunan şiirlerin ardından kutlamalar gençlik şenliğine dönüştü. Şenlik arasında okulda spor alanında yapılan yarışmalarda derece alan öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Ayrıca  yarışmaları organize eden öğretmenimiz Selman FIRAT  ile  yıl boyunca okulda yapılan törenlerde ve şenlikte emeği geçen öğretmenlerimiz Hakan ÖZKARA , Ecem KARACA , Elçin TAVRAN ‘ a okul müdürü  Ö.Taşkın ALTUNBAŞ tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Öğrencilerimiz Haya MASSASSATI , Ulaş KUM , Mert KILIN , Naci Bahadır İŞİGÜZEL  ve Mert ŞAHİN ’ den oluşan orkestramızın çaldığı müzikler ile devam eden şenlik  hep beraber okunan 10. yıl marşı ile sona erdi.

Nice 19 Mayıslara…